Filagória építés

Filagória építés, minőségi anyagokból garanciával!

 

MINŐSÉG – SZAKÉRTELEM - GARANCIA

 

Rövid határidővel, vállaljuk kerti Filagóriák építését! Konkrét elképzelése van? Tervezgetéssel telnek az estéi? Segítünk!

 

Ön megálmodja mi megépítjük!

 

Több verzióban az ön igényeire szabva, meglévő ingatlanához és kerti környezetéhez illeszkedő Filagóriát tervezünk önnek, 3D Látványtervvel illusztráljuk, kulcsrakészre megépítjük!

 

Csapatunk minőségi anyagokból, költséghatékonyan, minőségi kivételezéssel valósít meg egyedi kivitelezésű, kerti élettereket, amelyek az Ön pihenését szolgálják, legyen szó akár Filagóriáról, pergoláról, teraszról, vagy kerti konyháról.

 

Több funkciós Filagóriák tervezése, építése

Kerti tárolóval, gépkocsi beállóval, kerti sütővel, kukatárolóval, kerti konyhával, bográcsozóval is lehet kombinálni a filagóriákat, kerti pavilonokat. 3D látványtervvel illusztráljuk, ha kell engedélyeztetjük és kulcsrakészre megépítjük!

 

Szakértelem

A filagória-építés művészet is, ahol a stílus és a felhasznált anyagok, illetve a felhasználás célja is fontos kérdés. Mindezért cégünk professzionális módon 3D látványtervvel, méréssel, gépesítéssel és teljes kivitelezéssel valósítja meg egyedi filagória elképzelését.

 

Minőség

Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Csapatunk helyszíni felméréssel és szaktanácsadással segít Önnek a filagória megvalósításában. A fedett, vagy részben fedett filagória változatokat téliesítve is vállaljuk, hogy Ön és családja sokáig lelje örömét kertjében, akár télen - akár nyáron.